Akcia BOSCH

Až do 30.11.2018 prebieha jesenná ponuka na tepelnú techniku JUNKERS. Montážna firma má teraz možnosť získať za nákup produktov vreckový nožík alebo vŕtačku za 1 €!

Akcia BOSCH zverejnené: 11. 9. 2018

Pre montážne firmy ponúkame pri nákupe kotlov JUNKERS možnosť získať praktický darček za 1 €. Vreckový nožík VICTORINOX Deluxe Tinker ku každej zostave obsahujúcej kotol CerapurComfort alebo profesionálnu príklepovú vŕtačku BOSCH GSB 1300 ku každej zostave obsahujúcej kotol CerapurSmart.

Ponuka platí pre všetky zostavy obsahujúce kotly JUNKERS CerapurSmart a CerapurComfort uvedené v platnom cenníku zostáv na str. 4, 5.

Vysokokvalitné výrobky tepelnej techniky pod značkou JUNKERS a BOSCH môžete objednať v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Dodanie na všetky naše pobočky alebo priamo k zákazníkovi je v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu vykurovanie a ohrev vody požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Distribúcia spájkovačiek bude prebiehať súčasne s tovarom. Kompletný sortiment výrobkov značky JUNKERS a BOSCH je k objednaniu v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Plagát - Akcia BOSCH PDF 547.77 KB