SFA SANIBROY Zimná akcia

Predstavujeme vám zimnú akčnú ponuku na sortiment prečerpávacích staníc spoločnosti SFA SANIBROY. Vybrané stanice SANIACCESS s možnosťou predĺženej záruky je možné teraz zakúpiť za znížené ceny až do 23.3.!

SFA SANIBROY Zimná akcia zverejnené: 9. 1. 2018

Od 8.1. do 23.3.2018 dochádza v rámci akcie ZIMA 2018 u spoločnosti SFA SANIBROY k zníženiu cien u vybraného sortimentu domácich prečerpávacích staníc. Čerpadlá SANIACCESS zaradené do akčnej ponuky máme skladom na našich centrálnych distribučných miestach a sme schopní dodať na všetky naše pobočky alebo priamo k zákazníkovi v rámci 2-3 pracovných dní od objednania.

Výhody čerpadiel SFA SANIBROY SANIACCESS:

  • Vysoký výkon čerpacej jednotky
  • Jednoduchý a rýchly prístup k ovládacím prvkom
  • Jednoduchá, rýchla a čistá údržba prečerpávača
  • Predĺžená záruka 3 roky, pri splnení podmienok

Akčná ponuka sa vzťahuje na tieto obľúbené čerpadlá:

Špeciálna ponuka SFA SANIBROY akcie ZIMA 2018
Typ čerpadla Určenie*
Cena**
SANIACCESS 1 W 384,00,- €
SANIACCESS 2 W, U
403,20,- €
SANIACCESS 3 W, U, S, B
453,60,- €
SANIACCESS Pump V, U, S, B, KU
403,20,- €

*U=Umývadlo, V=Vaňa, S=Vaňa, W=WC, B=Bidet, KO=kompletná kúpeľňa, KU=kompletná kuchyňa, T=kompletná toaleta, C=kondenzát **Cena je uvedená v EUR vrátane DPH 20%

Prečerpávacie stanice SFA SANIBROY môžete objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Využite akčnú ponuku a kontaktuje svojho predajcu. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie inštalácie a čerpadiel a vodárenstva požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov SFA SANIBROY je na objednanie v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Leták - Zimná akcia PDF 748.69 KB