Otváracia doba počas Veĺkej noci Viac informácií ×

ROTHENBERGER akcia JAR

Nový akčný leták od spoločnosti ROTHENBERGER je tu! Urobte si radosť a kúpte si nových pomocníkov.

ROTHENBERGER akcia JAR zverejnené: 20. 2. 2019

Radi by sme Vás upozornili na aktuálnu akciovú ponuku ROTHENBERGER akcia JAR 2019, ktorá je platná od 15.2. do 31.5.2019. Ak vás ponuka zaujala, v prílohe nižšie si môžete stiahnuť kompletný leták, vrátane akčných cien a presného popisu výrobkov a akčných sad.

Pre predstavu vyberáme tie najzaujímavejšie produkty z letáku:

  • Zmrazovačka ROTHENBERGER ROFROST TURBO
  • Čistička na rúry ROTHENBERGER R600, R550, HD 13/100 a ROSPI ECO
  • Inšpekčná kamera ROTHENBERGER ROCAM 4 PLUS a ROSCOPE i2000+15/16
  • Čistiaci kompresor ROTHENBERGER ROPULS eDM
  • Ohýbačka ROTHENBERGER ROBEND 4000
  • Lisovačky ROTHENBERGER ROMAX 3000 AC, 4000 a AC ECO
  • a ďalšie

Ako celosvetový líder vo výrobe inovatívneho a technologicky náročného náradia, ponúka spoločnosť ROTHENBERGER kompletné riešenia v oblasti inštalácií rúrok a s nimi spojené i servisné a montážne služby vrátane priebežnej údržby. Viac ako 5 000 produktov tvorí kompletnú rodinu moderných a jedinečných náradí pre oblasť spájania rúr, ktoré sú určené pre profesionálnych užívateľov, inštalatérov a klimatizérov.

Doprajte si pohodlie a odmeňte sa novými pomocníkmi, ktorí Vám uľahčia prácu, urobia radosť a vďaka vyššej efektivite v konečnom dôsledku prinesú aj vyšší výnos z Vašich zákaziek. Ponuka je platná pre registrovaných veľkoobchodných partnerov, uvedené ceny sú bez DPH.

Vyberte si z akciovej ponuky a kontaktuje svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo pracovníkov na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov ROTHENBERGER je k dostaniu v našej predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Akčný leták - ROTHENBERGER akcia JAR 2019 PDF 3.75 MB