Otváracia doba počas Veĺkej noci Viac informácií ×

Preraďte na lepšie!

Inštalatéri, preraďte na lepšie s akciou Posuň sa vyššie a získajte hodnotnú odmenu za zaregistrovanie vášho nákupu!

Preraďte na lepšie! zverejnené: 23. 8. 2018

Uľahčite si prácu výberom správnej rúrky. Preraďte na FIBER BASALT PLUS a EVO PP-RCT! Naviac sa vám nákup trubiek od septembra do novembra oplatí, pretože k nákupu na všetkých pobočkách Ptáček získate zaujímavú a hodnotnú odmenu.

Nakúpte spoľahlivé rúrky FIBER BASALT PLUS a EVO PP-RCT od Wavin Ekoplastik, svoj nákup zaregistrujte a dostanete odmenu! Užite si zimu vo funkčnej mikine alebo doprajte vašej zváračke novej nepárové nástavce. Voľba je na vás, rozhoduje len výška vášho nákupu.

Náležité karty získate na našich pobočkách. Počas trvania akcie môžete svoj nákup, za ktorý vám patrí hodnotná odmenu, registrovať iba raz.

Akcia začína 1.9. a končí 30.11.2018. Viac o pravidlách akcie Posuň sa vyššie nájdete na https://plumbing.wavin.com/gearup/cz.


O FIBRE BASALT PLUS:

Novinku Ekoplastik FIBER BASALT PLUS v štandardných rozmeroch máme skladom na centrálnych distribučných miestach. Ostatné priemery je možné obratom dodať na objednávku. Trojvrstvové rúrky Ekoplastik FIBER BASALT PLUS sú dodávané v priemeroch 20 až 125 mm. Sú vyrobené z polypropylénu PP-RCT novej generácie v kombinácii s čadičovým vláknom. Potrubie FIBER BASALT PLUS sú univerzálne použiteľné pre studenú, teplú vodu a vykurovanie. Rúrky FIBER BASALT PLUS sú výnimočné jednoduchou a rýchlou inštaláciou, bezpečnosťou vďaka až 3x menšej rozťažnosti a dlhou životnosťou. Aj vďaka tomu na systém poskytuje výrobca predĺženú záruku 10 rokov. Ponúkame tiež rúrky FIBER BASALT CLIMA, ktoré sa používajú na chladenie a klimatizáciu, ako aj pre priemyselné distribučné systémy, kde teplota média nepresahuje 40 stupňov.

Potrubné systémy Ekoplastik je možné objednať a zakúpiť v sieti Ptáček - veľkoobchod. Viac informácií o sortimente Inštalácie získate od svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách.