GRUNDFOS Premium - jesenná kampaň

Získajte darčeky za nákup čerpadiel GRUNDFOS. Jesenná akcia GRUNDFOS Premium platí do 7.12.2019.

GRUNDFOS Premium - jesenná kampaň zverejnené: 3. 10. 2019

Radi by sme vás informovali o zahájení jesennej akcie programu GRUNDFOS Premium.

Odmenu získa montážna firma alebo osoba podnikajúca v inštalatérskom a kúrenárskom obore, zakúpením ľubovoľného počtu čerpadiel GRUNDFOS ALPHA1 L (aj v prevedení Duopack), ALPHA2, ALPHA3 alebo Comfort v dobe trvania akcie v našej predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod na jednej faktúre v celkovej hodnote minimálne 777 € bez DPH* získate odmenu vo forme značkového svietidla LEDLENSER alebo nakupujte v celkovej hodnote minimálne 1.555 € bez DPH* a získajte rezačku MILWAUKEE.

Pre získanie odmeny musí inštalatér zaregistrovať nákup na webe grundfospremium.sk. Akcia platí do 7.12.2019 alebo do vyčerpania zásob. Darčeky získava zákazník po registrácii a kontrole odberu priamo od spoločnosti GRUNDFOS, nie na našich pobočkách.

Počet darčekov je obmedzený, preto neváhajte a zapojte sa čo najskôr! Pod odkazom nižšie nájdete podmienky registrácie a podrobné pravidlá akcie. Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o. si vyhradzuje právo túto akciu kedykoľvek ukončiť. Súčasne si vyhradzuje právo na ukončenie predajov niektorého z výrobku alebo zmenu produktu.

Čerpadlá a ostatné výrobky značky GRUNDFOS môžete objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie čerpadiel a vodárenstva požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách.

* Do limitu suma bez DPH sa počíta iba hodnota zakúpených výrobkov značky GRUNDFOS.