GRUNDFOS akcia 2020

Spoľahlivé riešenia, ktoré Vám ponúkame prostredníctvom širokej predajnej siete nášho veľkoobchodu. Obľúbená akcia na vybrané produkty GRUNDFOS je späť!

GRUNDFOS akcia 2020 zverejnené: 27. 3. 2020

Podobne ako v predchádzajúcich rokoch, GRUNDFOS aj teraz do kampane vybral čerpadlá určené predovšetkým pre dom a záhradu. Čerpadlá rôznych typových a výkonových variantov a ďalšie produkty teraz zakúpite za výhodné akciové ceny v rámci našej predajnej siete Ptáček Veľkoobchod.

Ide o čerpadlá pre čerpanie čistej vody, zvyšovanie tlaku alebo odvod odpadovej vody. V tohoročnom letáku Grundfos akcia 2020 nájdete novinky v oblasti dodávky pitnej vody, ako kompaktná plne automatická samonasávacia domáca vodáreň SCALA1. Vďaka integrovanej riadiacej jednotke čerpadlo pracuje úplne autonómne (automaticky zapne pri poklese tlaku a vypína po skončení prietoku). Rovnako je vybavené radom pokročilých funkcií napr. ochranou chodu nasucho alebo funkciou prerušenia nechceného odberu.

Ďalšou novinkou je rozšírenie modelovej rady čerpadiel SB o výrobky SB HF s menovitým prietokom 5 m3 / h, ktoré sú tou správnou voľbou pre zásobovanie väčších objektov pitnou vodou z kopaných studní a ďalej pre záhrady alebo závlahové systémy.

Kampaň Grundfos akcia 2020 bola zahájená 20. 3. 2020 a platí do odvolania, prípadne do začiatku ďalšej Grundfos akcie.

Čerpadlá a vodárne GRUNDFOS je možné objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček Veľkoobchod. Viac informácií o produktoch zo sortimentu inžinierskych sietí (produkty pre dom a záhradu) a čerpadiel a vodárenstva požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách.